BALIABIDEAK
Elikagaigintza

ARTISAU GAZTA

ergonomia-aholkuak

KUPELA: GATZATUA EGITEKO SISTEMA MEKANIKOA ETA ESKU TRESNAK

ERGONOMIA HOBETZEA ARTISAU-GAZTAREN ELABORAZIOAN

gazta egin aurreko ariketak

gazta egin ondorengo ariketa

Ergonomia-fitxak lehen sektorean eta elikagaien industrietan

upeltegia

ergonomia - aholkuak

Ergonomia-fitxak lehen sektorean eta elikagaien industrietan - UPELTEGI

BAFADA ekiditzeko aholkuak

KARTELA - ARDURADUNAK

BAFADaren ondoriozko istripuak prebenitzeko aholkuak upategietako arduradunentzat

KARTELA - LANGILEAK

BAFADaren ondoriozko istripuak prebenitzeko aholkuak upategietako langileentzat

txostena

Análisis riesgo por TUFO en bodegas de Euskadi

aURKEZPENAK: 2022 UDA IKASTAROAK

Estudios sobre prevención de riesgos por TUFO en Alemania | Msc. Felipe Salinas B. & Dr. Maximilian Freund

Valoración del riesgo por inhalación de gases en industrias vitivinícolas en Badajoz | Carmen Victoria Rojas Moreno

Análisis de factores de riesgo y prevención de accidentes por TUFO y espacios confinados | Pedro Monzón

ergonomia - ARRAIN KONTSERBA FABRIKAK

Ergonomia-fitxak lehen sektorean eta elikagaien industrietan -ARRAIN KONTSERBA FABRIKAK